Чувствали Ли Сте Се Незадоволени

From WikiName
Jump to navigation Jump to search


Булет вибратори - булетите са може би най-популярните играчки сред мини моделите. Популярни са сред мъжете и жените, които обичат изключително изпълващите и екстремни усещания по време на сексуални игри. Те са перфектен избор за двойките по време на интимната игра или за жените, които харесват лесно контролираната стимулация. Благодарение на малките си размери, този модел е перфектен избор за стимулиране на клитора. Разнообразието от модели, цветове, форми, дори и материал, които ще откриете при нас, предлагат широк избор на клиентите ни и увереност, че ще намерят най-добрата за своите очаквания играчка. Имайте предвид, че водоустойчивостта се характеризира с няколко степени: някои вибриращи играчки могат да се подлагат само на намокряне само с пръски вода, други спокойно могат да се ползват под душа или да се измиват под течаща вода, а трети са абсолютно водоустойчиви и могат да се потапят под вода, например във ваната. Ето защо всеки ден ставаме с идеята да променим действителността и да се опитваме да внушаваме на клиентите си, че има и търговски вериги, които изповядват други политики. Трябва, обаче да сте се убедили вече, че ние не си играем с клиента, когато става дума за неща като информиран избор, осигуряване на разнообразие и най-важното - грижа за потребителя.


Да, напълно наясно сме, че започваме доста гръмко още от първото изречение в заключителната част на настоящото четиво. Да, би било прекрасно и знаем, че това най-вероятно е и вашата мечта. Там ви очакват и съветите на нашите компетентни служители, така че бъдете сигурни, че ще сте в сигурни ръце. В зависимост от размера, те по-често са подходящи както за външна клиторна, така и за вътрешна вагинална стимулация. Джобни масажори - мини масажорите не са подходящи само за клиторна стимулация. Мини вибратори - мини вибраторите са малки играчки с размери до 12 см. Вибратори-червило - това са перфектните мини вибриращи играчки, които да скриете от любопитните погледи и неудобните въпроси на близките си. Вибратори с мобилно приложение за телефон - тези вибриращи устройства могат да се управляват посредством специално инсталирано за тази цел приложение на смарт телефона Ви. Освен това, закупуването на цялостен комплект е по-евтиният вариант пред това да се снабдавяте с всеки артикул от него поотделно.


Стимулаторите от ново поколение на Lelo - Sona излъчват вълни с различен интензитет, които стимулират изцяло клитора в дълбочина, не само видимата част от него. Вибратори с дистанционни - за онези, които обичат да управляват играчките си дистанционно, предлагаме модели с дистанционни. Те са предпочитан вариант пред онези, котио са със сменяеми батерии основно поради две причини. Те осигуряват повече дължина и дебелина на пениса. Тези модели Ви осигуряват нужния тласък по време на оргазъм, тъй като в последната секунда може да ги направите по-големи и изпълващо удовлетворяващи. Те се отличават от другите модели вибратори по това, че имат вакуумна основа, или наподобяваща такава, която позволява поставянето им на всеки страп-он колан с подходящ О-ринг. Най-често тези модели идват с безжични дистанционни и позволяват да им се насладите, без необходимостта да сменяте режимите на работа, докато самата играчка е във Вас. Те са снабдени с анални разширители или дилда, предназначени за активния партньор, които служат като захват и опора на самата играчка. Те са компактни, симпатични и удобни за вземане с Вас навсякъде, където пожелаете. В повечето случаи в края си имат пръстен, релеф или са просто по-широки, за да не позволят цялостно безконтролно навлизане на играчката в ануса. G-spot вибратори - този модел има специфична, лесно разпознаваема визия с гладък заоблен извит край, който в повечето случаи е удебелен.


Простатни - конкретно този вид анални вибратори имат специфична форма с анатомични извивки, които са специално изработени, за да достигнат и стимулират P-точката - най-чувствителната точка при мъжете, източник на супер силни оргазми. Комплекти - това са сетове, съдържащи няколко различни на вид секс играчки. Едни от пионерите на този тип секс играчки са Satisfyer. Това е основното нещо, което пречи и на бизнеса като цяло - заради тези доводи, които изложихме, ние се противим толкова много на този метод на продажби. Първо, презаредимите вибратори са по-мощни и осигуряват по-интензивни вибрации и второ, с тях ще забравите досадната нужда от сменянето на батерии или липсата на такива в най-неподходящия момент, когато сте се настроили за интимни забавления. Пръстените са чудесен вариант и за соло забавления. Позволете на партньора си да контролира нивото Ви на възбуда и се отдайте после на страстни секс забавления заедно. Надуваеми вибратори/вибриращи дилда - това са модели , които с помощта на помпа се надуват и увеличават размерите си.Ако сте обожавали тази кратка статия и бихте могли да получите повече факти относно гривни и гривни с доставка любезно прегледайте нашия уеб сайт.